Bortaplan och hemmaplan

Befinner mig på en konferens om kriskommunikation på University of Central Florida i Orlando för att tala om ett forskningsprojekt om terrorattackerna i Norge 2011. Blir nöjd när professor Timothy Coombs, internationellt ledande kriskommunikationforskare, framför horder av internationella deltagare inleder med att lovorda sin tid på Campus Helsingborg, Lunds universitet. Coombs var gästprofessor på ISK i höstas.

Igår invigdes Centrum för Handelsforskning vid Lunds universitet, som finansieras av Handelns Utvecklingsråd under fem år. Centrumet är formellt placerat vid Ekonomihögskolan och har en stark plattform på institutionen för service management samt logistikmiljön Re-Log (LTH) på Campus Helsingborg. Forskningen om handel har redan tagit fart i Helsingborg, bland annat genom stöd av Helsingborgs Handelsförening och Helsingborgs stad. Centrum för Handelsforskning kommer att utöka möjligheterna för viktig forskning inom området.

 

Det här inlägget postades i Campus Helsingborg, Centrum för Handelsforskning, Helsingborg, Lunds universitet. Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

 1. Fantastic Ьlog! Do yoᥙ have any tips and hints for aspiring writers?
  I’m plɑnning t᧐o start my own site soon but I’m a little lost on everything.
  Wⲟuld you suggest starting with a free platform like Wоrdpress or go for a
  paid option? There are so many choіcs out there thaat I’m completeⅼy overwhelmed ..
  Any suggestions? Bless you!

 2. The Romulan ship is a mining ship why is it
  loaded to the hilt wigh military grade torpedoes?
  The Romulan ship is frokm the future.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt