Forum Campus

Förra veckan var jag på årets första rektorns ledningsråd på Lunds universitet och vi hade intressanta och goda diskussioner om universitets ledning och framtid. Jag hade också ett första eget möte med nye rektorn Torbjörn von Schantz som sedan tidigare har god kunskap om universitetets verksamhet på Campus Helsingborg – och en positiv inställning till utvecklingen.

Ikväll och imorgon blir det fokus på samverkan med det omgivande samhället. Ikväll har Campus vänner styrelsemöte och imorgon fredag 23 januari  arrangerar Helsingborgs stad och Campus Helsingborg Forum Campus, en mötesplats för samverkan mellan näringslivet och akademin. Syftet är att hitta gemensamma samarbetsformer och områden, samt att dra nytta av varandras kompetenser och utbyta kunskaper.  Moderator Lisa Kirsebom, som är naturvetare och vetenskapsjournalist, leder dagen som främst består av  workshops kring  framtida samarbeten inom bl.a. handels- och citylogistik, handel och studentsamarbete kopplat till LTHs ingenjörsprogram samt institutionen för strategisk kommunikation.

Det här inlägget postades i Campus Helsingborg, Helsingborg, Lunds universitet. Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

 1. Sexy self shots
  http://twerking.porndairy.in/?private_jillian
  erotic lovers erotic fashion erotic comic strips erotic life

 2. Levitra 20Mg Cost Per Pill, where to buy levitra online, levitra a prix discount
  buy 40 mg levitra, how to buy levitra no prescription
  buy cheap generic levitra online Levitra levitra for cheap
  order levitra online uk, buy levitra pattaya
  Cialis Coupon, buy levitra in thailand

 3. Скачать базу данных организаций города Сыктывкар бесплатно http://bazdan24.ru/tovar/baza-dannyh-organizatsij-goroda-syktyvkar/

  470pY747

 4. Сегодня у нас есть высокодоходные источники дохода и нам не страшны финансовые кризисы.
  Обеспечьте своим близким и себе безбедную жизнь уже сегодня
  Переходите по ссылке

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt