Välkommen till Campus Helsingborg, Lunds universitet!

Den 26 augusti har LTH Ingenjörshögskolan upprop och några dagar därefter startar alla andra nya program och kurser vid Campus Helsingborg, Lunds universitet. Huset är fortfarande ganska tomt men alla vi som arbetar här ser fram emot det kontrollerade kaos som brukar uppstå när alla studenter från när och fjärran invaderar korridorer, kaféet, gården och salarna. Förutom dem som återvänder till sin redan påbörjade utbildning så tar över 1000 helt nya studenter sina första steg in i den akademiska världen. Tillsammans med Studentkårer, studentföreningar och Helsingborgs stad så gör vi det bästa vi kan för att alla ska känna sig välkomna.

Campus Helsingborg är en del av Lunds universitet, som är ett nationellt och internationellt välkänt lärosäte. En av våra fördelar på Campus Helsingborg, förutom att vi är placerade i en växande och vacker stad, är närheten mellan studenter, lärare, administratörer och forskare. Jag hoppas att alla nya och gamla studenter upplever denna närhet, får en god introduktion och känner sig motiverade att kämpa hårt för att lära sig för framtiden. Så lite i förskott: Välkomna!

Det här inlägget postades i Campus Helsingborg, Helsingborg, Lunds universitet, Studenter. Bokmärk permalänken.